Festival Old Dèventer in Worpplantsoen

Muziekkoepel Nering Bögel op 29 augustus weer openlucht theater.
Festival Old Dèventer in Worpplantsoen.

De organisatie heeft in het kader van Deventer 1250 een geheel Deventer programma samengesteld. Alle optredende artiesten zijn afkomstig uit eigen gemeente en dit keer is daar ook jong talent bij. Het wordt een groot muziekfestijn met optredens van good old presentator Tonny Leerink publicist en winnaar van de Deventer Promotieprijs Henk van Baalen, de negenkoppige band G-Key van accordeonist en bandleider John Kalma en de Vocalgroup Notes o.l.v. Johan Bakker.

In het kader van Deventer 1250 vertelt Henk van Baalen op zijn kenmerkende en smakelijke wijze een leuke anekdote uit vervlogen tijd.

Verder zijn er de 8-koppige liveband G-key spelen zij vooral Golden Oldies uit de jaren 50 en 60. Dat doen zij met veel jeugdig enthousiasme en wel zodanig dat het moeilijk is om stil te blijven zitten. En Vocalgroup Notes is een zang entertainment groep die samenzang en solozang speels in elkaar over laat vloeien, wat vaak een lach en een traan ontlokt.

Het festivalterrein is vanaf 13:00 uur open en bezoekers worden verwelkomt met een Deventer traktatie en vrolijke accordeonmuziek van Jan Veldkamp. Het programma begint 14:00. Er zijn toiletvoorzieningen in het park voor dames, heren en mindervaliden, EHBO, cateringtentjes, rijwielstalling en ruime parkeergelegenheid voor auto’s. Om verzekerd te zijn van een zitplaats kan men een klapstoeltje voor slechts 1 euro reserveren via reserveren@muziekkoepelneringbogel.nl . Je mag natuurlijk ook je eigen (rol)stoel meenemen. In de pauze is er een vrije gift collecte ter bestrijding van de onkosten en na afloop is er voor de liefhebbers weer gratis kruudmoes. Voor actuele informatie zie: www.muziekkoepelneringbogel.nl

Deelnemende Koren, Korenfestival Deventer 1250

Apropos Zang en Danstheater
Bouwkundekoor
Brassa
Camerata
Close Company
Dagkoor Deventer
De Bekezangers
De Deventer Hanzezangers
Excuse mi
For Fun
Jacky’s men
Jestics
Maat 16
Notes
Perpetuum mobile
Popkoor KGC (Koor Groot Colmschate)
Popkoor Prestige Deventer
Popkoor Sh’ Boom
Scola Dynamica
Shantykoor d’Ieselsingers
Shantykoor Het Zeebanket
Toonkunstkoor Euterpe
Uit Balance
Vocal Group Switched
Vocalized
Wereldkoor Deventer
Wereldkoor Diepenveen
Zingen zonder Inge

 

Delen:
Facebook
Facebook