Deventer 1275 conferentie

Deventer groeit en flink ook. Al 1250 jaar is Deventer een authentieke stad, een regionaal centrum voor handel en ondernemerschap, waar ruimte is voor cultuur en vrije tijd en waar het simpelweg fijn wonen is. Maar ook in de toekomst willen we als stad aantrekkelijk blijven voor jonge generaties!

Vanuit dit perspectief is een initiatief opgezet om mee te denken over Deventer 1275 jaar. Jonge generaties laten meebouwen aan Deventer is van groot belang om een aantrekkelijke stad te blijven in de toekomst.

Jonge Deventenaren buigen zich over vragen hoe de stad er in de toekomst uit zou moeten zien. Allerlei vraagstukken voor een duurzaam en toekomstbestendig Deventer komen aan bod: van klimaatverandering tot de circulaire stad en vrije tijdsbesteding. Jonge talenten kijken met een frisse blik naar de bestaande problemen, ontwikkelingen en trends kijken. Door samen te werken met senior professionals leren ze versneld van elkaar. Zo krijgen beide partijen nieuwe impulsen, kijken we naar andere invalshoeken en zorgen we samen voor verrassende oplossingen.

Het ultieme doel? Een manifest maken voor een duurzaam en toekomstbestendig Deventer.

Delen:
Facebook
Facebook