Nationale Sportweek, één week lang sportspektakel

 

Omdat Deventer dit jaar 1250 jaar bestaat is de stad door de initiatiefnemer van de Nationale Sportweek NOC*NSF (Nederlandse sportorganisatie) uitgeroepen tot Hostcity. Daarnaast vieren Sportbedrijf Deventer en de sportlocatie de Scheg dit jaar dat ze 25 jaar bestaan. Reden genoeg om deze Nationale Sportweek groots uit te pakken!

Festivalterrein Sportpark Keizerslanden
Tijdens de Nationale Sportweek van 15 tot en met 21 september 2018 wordt Sportpark Keizerslanden omgetoverd tot festivalterrein. Op het terrein staat een groot podium. Vanaf Sportpark Keizerslanden kom je via een looproute bij Sporthal keizerslanden en leidt een fietsroute je naar de Jachthaven aan de IJssel. Ook op deze locaties staan er deze week veel sport op het programma.

Muzikale avond start van een sportieve week
De feestelijke opening op het hoofdpodium start om 20:00 uur en wordt gepresenteerd door NOS sportverslaggever Maarten Tip. Dennis van der Geest neemt een deel van het muzikale programma voor zijn rekening. Om de avond compleet te maken voor jong en oud zijn zangeressen Sharon Doorson en Yosina Rumajauw van de partij. Naast muziek en sport, kunnen mensen genieten van eten en drinken van de verschillende foodtrucks op het festivalterrein. De avond duurt tot 23:00 uur en de toegang is gratis.

Programma Nationale Sportweek
Gedurende de hele week zijn er themadagen, waarin sportverenigingen en andere organisaties activiteiten aanbieden op Sportpark Keizerslanden, Sporthal Keizerslanden of bij de Jachthaven. O.a. clinics door bekende sporters, kennismakingslessen en demonstraties!
Bekijk hier het programma Nationale Sportweek Deventer

15 t/m 20 september
Sportpark Keizerslanden, Borgelerdijk 3, 7415 Deventer

Meer informatie
Voor meer informatie over de officiële opening, deelname aan de estafette fietstocht en overige bezoekersinformatie voor de Nationale Sportweek Deventer klikt u hier.

Delen:
Facebook
Facebook