DONEER


Met de bouwstenen van het verleden bouwen we aan het Deventer van de toekomst.

Dat doen we samen! Samen met de bewoners, maar ook samen met ondernemingen, instellingen, gemeente Deventer en de provincie Overijssel.
De gemeente Deventer financiert het jubileumprogramma met € 500.000, we rekenen op een bijdrage van € 250.000 van de provincie Overijssel, daarnaast zijn bestaande middelen en kleine fondsen goed voor € 300.000,-. Wij streven naar een minimale begroting van
€ 1.250.000. Daar hebben wij ook de hulp van u bij nodig. Wij willen met Deventer 1250 jaar niet het sponsorgeld van de
bestaande Deventer evenementen, verenigingen of andere maatschappelijke projecten overnemen en daarom hebben wij het volgende bedacht:

Bouw mee aan het programma en de marketing van Deventer 1250 jaar en doneer € 12,50 per werknemer. Om er voor te zorgen dat Deventer een fantastisch jubileumjaar kan organiseren in 2018 en een aantrekkelijk gemeente om te wonen, werken en recreëren blijft.

Door het formulier onder de doneer knop in te vullen ontvangt u van ons een factuur en doneert u €12,50 per werknemer.  Wanneer u dit doet wordt u officieel partner van Deventer 1250 jaar. Uw logo wordt meegenomen op onze website. Als trotse partner kunt dan ook het logo van Deventer 1250 jaar plaatsen op uw website.

Wij danken u hartelijk en zien u graag bij een van de vele activiteiten.

Met vriendelijke groet,

Andries Heidema (burgemeester van Deventer en portefeuillehouder)
Harold Viscaal (voorzitter MKB Deventer)
Karel Heijink (voorzitter DKW Deventer)
Harry Webers (voorzitter SER Overijssel)
Mano Scherpbier (projectcoördinator Deventer 1250 jaar)

Delen:
Facebook
Facebook