Expositie fotograaf Arda Aras

In het kader van Deventer 1250 jaar exposeert  fotograaf Arda Aras zijn prachtige foto’s van de stad Deventer in Filmhuis De Keizer. De expositie is te zien van 20 augustus t/m 18 oktober en is gratis in het filmhuis te bezichtigen.

Arda Aras over zijn werk:

‘Deventer fotografie, dat is iets waar ik graag mee bezig ben. Ik ben namelijk geboren en getogen in Deventer. Bovendien heeft de stad in mijn ogen veel fotogenieke plekken. Zo neem ik graag foto’s tijdens evenementen, verschillende jaargetijden en tijdens ‘the golden hour’. Oftewel de periode kort na zonsopgang en voor zonsondergang waarin het daglicht roder en zachter is. De opkomende mist en zon zorgen dan voor een dromerig effect.  Daarnaast is fotografie voor mij een manier om een verhaal te vertellen. In de sfeervolle foto’s vind je mijn liefde voor natuur, mens en stad terug.’ 

Expositie Arda Aras
ma-vr 11.00-22.30, za. 18.15-22.30 uur
zon. 9.45-12.00 & 15.30-18.15 & 19.15-22.30 uur
Website Filmhuis: Filmhuis de Keizer
Website Arda Adas: www.arda-aras.nl
Keizerstraat 78
20 augustus t/m 18 oktober

Delen:
Facebook
Facebook