425 jaar Jb. Bussink

In de week van 9 tot en met 14 april 2018 wordt het 425-jarig jubileum (1593-2018) van Bussink gevierd in de Deventer Koekwinkel aan de Brink 84 te Deventer. Deze week staan speciale activiteiten en acties gepland.

De gehele week is de Deventer Koekwinkel versierd en worden gasten extra verwend. In de feestweek zijn er diverse koeken fors afgeprijsd en is het speciale Jubileumblik te koop. Houd ook social media in de gaten, want iedere dag wordt er een cadeaupakket verloot! Voor het jubileum zijn diverse leuke accessoires ontwikkeld en is er een speciale Bussink jubileumkoek gebakken. Exclusief verkrijgbaar bij de Deventer Koekwinkel.

Regionale feestdag
Jb. Bussink roept woensdag 11 april uit tot regionale feestdag. Dit is namelijk de dag dat de Deventer Koekwinkel precies 60 jaar is gevestigd in het centrum van Deventer. Tijdens deze woensdagmiddag kunnen kinderen komen knutselen. De Knutselarij gaat buiten, naast het terras, knutselen met hergebruikte materialen uit de Deventer Koekfabriek. Ook Joekie, de mascotte van Heel Deventer Hapt is van de partij! De kinderen worden getrakteerd op ranja en Deventer Koek.

Delen:
Facebook
Facebook