Gasten ‘Tijd voor MAX’ bekend!

Maandag 17 tot en met vrijdag 21 september presenteren Sybrand en Martine Tijd voor MAX op toer vanuit Deventer. Vanaf de oever van de IJssel, met de prachtige skyline van de stad op de achtergrond, komt het programma tot de kijker. Het presentatieduo ontvangt verschillende gasten een dezer dagen.

Tijd voor MAX! is op pad! Traditiegetrouw wordt het nieuwe seizoen afgetrapt vanuit vier unieke locaties, waaronder onze bruisende Hanzestad die dit jaar 1250 jaar bestaat!

Maandag 17 september
Politiek commentator Kees Boonman schuift aan tafel. Hij blikt vooruit op Prinsjes dag. Presentator Viktor Brand komt uit Deventer en is momenteel druk bezig voor het tweede seizoen van het Programma ‘Marktplaats: Heel Holland Handelt’. Ook start binnenkort ‘De Lijf Show weer. Over beide programma’s zal Viktor vertellen.

Dinsdag 18 september
Jan Terlouw, oud-politicus en schrijver, woont vlakbij Deventer en zal samen met Olga Commandeur te gast zijn op de dinsdag bij Sybrand en Martine.

Donderdag 20 september
Twee verschillende prominente Deventenaren aan tafel. Oud-bondscoach van het Nederland elftal Bert van Marwijk zal met Özcan Akyol te gast zijn. Özcan is genomineerd voor de JFK Greatest Man Award voor de meest succesvolle en charismatische man van het jaar, welke op 6 oktober wordt uitgereikt.

Vrijdag 21 september
De week wordt muzikaal afgesloten. Met bezoek van niemand minder dan Jan Smit, jan Keizer én Thomas Berge. Binnenkort verschijnt het nieuwe album van Jan, ‘met andere woorden’, waaraan verschillende collega-artiesten hebben bijgedragen. Uiteraard verlaat Jan Deventer niet, zonder optreden!

Delen:
Facebook
Facebook