Groots Hollands
Grote Kick-Off

 

Op zaterdag 1 september is het op het Grote Kerkhof één groot Deventer 1250 jaar meezingfeest met Groots Hollands! Onder andere Jannes, Jaman, Samantha Steenwijk en de Deure Live band maken hun opwachting tijdens deze derde avond van de Grote Kick-Off.

Programma:

Vanaf 19.00 uur: Deventer Local Heroes: Jeffrey Pasie, Marc van Eldik, Roy van Eldik, Joop Evers, Marcel Beltman en Joey Kramer
vanaf 19.00 uur en gedurende de avond.

20.00 – 20.30 uur Jannes

21.00 – 21.30 uur Samantha Steenwijk

21.45 – 22.15 uur Henny Thijssen

22.30 – 23.30 uur Jaman met Live Band

Mocht je nog uitleg (wat wij ons niet kunnen voorstellen) nodig hebben bij de namen:

Jannes, Koning der Piraten
Jannes, zanger van het levenslied, is bekend van het Mega Piratenfestijn en gekroond tot Koning der Piraten. Met hits als ‘Zwevend naar ’t geluk’, ‘Adio Amore Adio’ en ‘Jannes hitmedley’ speelt hij menig zaal plat. Met zijn gouden en platina platen en een uitverkocht Gelredome is hij misschien wel de grootste volkszanger van Nederland.

Samantha Steenwijk
Samantha Steenwijk, bekend van de programma’s Bloed Zweet en Tranen en The Voice, heeft een dijk van een stem. De volkszangeres weet als geen ander een feestje te bouwen en is een graag geziene gast bij de TROS Muziekfeesten en Toppers in Concert.

Deventer volkszanger Jaman
Als er iemand is die niet op deze Hollandse avond mag ontbreken, dan is het wel Jaman. De geboren en getogen Deventenaar trad van kinds af aan al op in de cafés van Deventer. Van zijn hobby maakte hij zijn professie en sinds 2011 scoort hij hit na hit waaronder ‘Spoken bestaan niet’, ‘Zwevend op wolken’ en ‘’Blikken of blozen’.

Willie Oosterhuis en de Deure Live Band!
Zonder ‘De deure, de deure, wie stiet er veur de deure?’ is er geen feest. De Deure, met presentator Willie Oosterhuis, maken van Groots Hollands één groot festijn waar je bij moet zijn.

Lokale helden
Verschillende lokale helden zoals Joey Kramer, Roy van Eldik, Marcel Beltman en Jeffrey Pasie maken het verjaardagsfeest van Deventer compleet.

Nog meer artiesten:
De komende weken worden nog verschillende artiesten aan het programma toegevoegd, hou de website in de gaten.

Zaterdag 1 september, Grote Kerkhof
Kaarten voor Groots Hollands zijn verkrijgbaar voor €12,50 en op de dag zelf voor €15,-. Groots Hollands wordt mede mogelijk gemaakt door KonnecteD en Drukwerkdeal.
Het feest begint om: 19.00 uur
Koop HIER je kaarten of koop ze bij Praamsta, de VVV-winkel, musicshop Disc of Plato.
Het Pontje (voetveer tussen Welle en Worp) vaart tot 00.00 uur.

TIP: Combineer je feestavond met een diner bij o.a. Bistro De Rode Kater, Fooddock en DAVO Bieren. Wees er snel bij want een aantal arrangementen zijn al uitverkocht. Bestel je arrangement hier. 

Delen:
Facebook
Facebook