Grote Kick-Off: Anouk!

Vanavond speelt Anouk voor het eerst in de geschiedenis in Deventer. Op de tweede avond van de Grote Kick-Off, georganiseerd door poppodium het Burgerweeshuis en Evenementenbureau VVV Deventer, maakt ze haar opwachting op het Grote Kerkhof. De Grote Kick-Off opent traditiegetrouw het studiejaar en het nieuwe culturele seizoen op 30 en 31 augustus en 1 en 2 september met dit jaar vier uiteenlopende concertavonden, van Hiphop tot Pop en van Nederlandstalig tot Klassiek. Dat Deventer 1250 jaar bestaat wordt groots gevierd door in plaats van twee concerten, vier concerten te houden.

Programma:

20.15 – 21.15 uur Sven Hammond

21.45 – 22.45 uur Anouk

De Haagse rockzangeres brak in 1997 door en heeft eigenlijk geen introductie nodig. Ze bracht met veel succes al vele albums uit. Verder scoorde ze tientallen hits en sleepte talloze awards en andere prijzen binnen. Met hits als ‘Nobody’s Wife’, Girl, Michel en Three Days in a Row is Anouk terecht Nederland’s bekendste rockchick.  

Voor programma
Al twaalf jaar een begrip in het (internationale) live-circuit, Sven Hammond is een band die zich blijft vernieuwen en ontwikkelen. Die ene constante factor is er al een dik decennium lang; de stomende, ronkende, spugende, piepende, krakende en vooral altijd bedwelmend lekkere Hammond orgel-sound van opperbaas Sven Figee.

Anouk
Vrijdag 31 augustus
Grote Kerkhof, Deventer
Het concert van Anouk is helemaal uitverkocht!
Het Pontje (voetveer tussen Welle en Worp) vaart tot 02.00 uur.

Grote Kick-Off arrangement
Een heerlijk diner combineren met de shows op de Grote Kick-Off X Deventer 1250? Ook dit jaar hebben we weer een mooi aanbod aan arrangementen om van jouw Grote Kick-Off een complete avond te maken. Restaurants die zich hebben aangesloten zijn: No. 11, Hotel Huis Vermeer, De Rode Kater, Fooddock en Davo Bieren. De arrangementen:

No. 11

  • Ontvangst met bubbels
  • 2 gangen keuze menu, vis/vlees/vega
  • Afsluiting koffie/thee met wat lekkers

Hotel Huis Vermeer

  • Amuse
  • 2-Gangen Keuzemenu du Chef
  • als afsluiting een kopje koffie met huisgemaakte friandises.

De Rode Kater

  • Keuzemenu bestaande uit:
  • Rundercarpaccio – Hummus
  • Runderburger – Bietenburger – Indonesische Kipsate
  • Cheesecake – Brownie

Fooddock
Bij Fooddock krijgen bezoekers bij binnenkomst een welkomstdrankje en een pas met een tegoed van €25,- vrij te besteden in de vele keukens die Fooddock kent.

DAVO Bieren
Ontvangst met een echt Davo bier en een overheerlijke hamburger naar keuze.

Bestellen:
Bestel je ticket voor de Grote Kick-Off X Deventer 1250 met arrangement via de speciale arrangementen-webshop. Een aantal arrangementen is nu al uitverkocht dus wees er op tijd bij!

Grote Kick Off x Deventer 1250 is mede mogeliik gemaakt door Drukwerkdeal

Delen:
Facebook
Facebook