Koek FM @ Carlos in Huis!

Voor deze 9e uitzending van KoekFM in het teken van Deventer 1250 strijken we neer op een historische plek waar hele moderne zaken te zien zijn: Carlos in huis! Dit bolwerk van hedendaags design huist namelijk in de oude Sallandsche Bank, een unieke locatie die nog altijd volop in gebruik is!

Gasten deze uitzending zijn:

– Trea ten Kate, van de bibliotheek Deventer en de opening daarvan dit weekend
– Stadsgids Hannie Fokkens, over de historische stadswandelingen
– Burgerweeshuis’ers Daniël Lugtmeier en Sam Siahaya, over het nieuwe Nachtburgerschap

De uitzending is te volgen en later terug te kijken via koekfm.nl en de facebookpagina van Koek FM, maar zelf langskomen en mee discussiëren kan natuurlijk ook. Dus kom langs, stel je vragen aan de gasten of aan de mannen van Koek FM, en praat mee over het reilen en zeilen van onze stad.
——————————————-

Koek FM, woensdag 26 september, 11.00u – 13.00u
_____________________________________________

Koek FM X Deventer 1250

Koek FM X Deventer 1250 wordt uitgezonden vanuit speciale en wisselende plekken in de binnenstad. In twaalf uitzendingen vormt Koek FM een beeld van het muzikale landschap van Deventer in 2018. Er is aandacht voor alle muziekgenres en/of acts die in Deventer actueel zijn zoals pop, elektronisch, klassiek en jazz. Iedere uitzending worden er gasten uitgenodigd om te praten over hun muzikale voorkeur, binding met Deventer en over de evenementen die in het kader van Deventer 1250 jaar plaatsvinden. Kom langs!

Delen:
Facebook
Facebook