KOEK FM X deventer 1250

Deventer’s eigen Koek FM streamt gedurende heel 2018 één keer per maand op een koopavond van 19.00 tot 21.00 uur. Koek FM X Deventer 1250 wordt uitgezonden vanuit speciale en wisselende plekken in de binnenstad. In twaalf uitzendingen vormt Koek FM een beeld van het muzikale landschap van Deventer in 2018. Er is aandacht voor alle muziekgenres en/of acts die in Deventer actueel zijn zoals pop, elektronisch, klassiek en jazz. Iedere uitzending worden er gasten uitgenodigd om te praten over hun muzikale voorkeur, binding met Deventer en over de evenementen die in het kader van Deventer 1250 jaar plaatsvinden. Kom langs!

We zijn alweer bijna halverwege het jaar; deze zesde 1250-uitzending streamen we vanuit het centrum van de 1250-viering, de Lebuinuskerk! Dit is de plek waar de monnik Liafwin in het jaar 768 een houten kerk stichtte, die we nu, 1250 jaar later, kennen als de Grote of Lebuinuskerk. Met goed weer streamen we vanuit de toren!

Te gast zijn o.a. Nienke Nijboer van de VVV Deventer om te vertellen over Festival Deventer Op Stelten en het karton project van Deventer 1250, Frank Hulscher van Fooddock om te praten over de food-workshops in het kader van 1250, en Job Rebergen om ons alles te vertellen over het Hoogtevrees 2018 Festival in het Worpplantsoen tijdens Deventer op Stelten. Een volle uitzending dus, zorg dat je ‘m niet mist!

Onze gasten:
Nienke Nijboer (VVV Deventer)
Frank Hulscher (Fooddock)
Job Rebergen (Het Burgerweeshuis)

Kom ook langs in de uitzending
De uitzending is te volgen en later terug te kijken via koekfm.nl en de facebookpagina van Koek FM, maar zelf langskomen en mee discussiëren kan natuurlijk ook. Dus kom langs, stel je vragen aan de gasten of aan de mannen van Koek FM, en praat mee over het reilen en zeilen van onze stad.

Komende uitzending:
Donderdag 21 juni
Locatie: in de toren van de Grote of Lebuinuskerk

Stay tuned!
Facebook: Koek FM

Heb jij een idee voor een locatie om uit te zenden? Tip ons! infodeventer1250@vvvdeventer.nl 

Delen:
Facebook
Facebook