Koekenbakkerswandeling

SOOS KIEKUUT  is een groep van slechtzienden en blinden uit Deventer, elke maand gaan ze er op uit om leuke dingen te doen in en rond Deventer. Naast de doelgroep lopen er begeleiders mee die kunnen zien. Soos Kiekuut organiseert 18 mei haar 225e uitje. Bussink koek bestaat 425 jaar, Koekhuisje 60 jaar en Deventer 1250 jaar. Dit is de aanleiding voor de Koekenbakkerswandeling. 

Bezoek tentoonstelling Deventer Koek en koekenbakkerswandeling
Het verzamelpunt is in de stationshal van de NS te Deventer om 10.30 uur. Vanuit daar wordt er om 10.30 uur naar het Koekhuisje aan de Brink 84 gelopen, het startpunt van de wandeling. Op beide punten kun je aansluiten. In het Koekhuisje krijg je een drankje, waarna er gezamenlijk naar Museum De Waag wordt gelopen en de tentoonstelling Deventer Koek. Al zes eeuwen houdbaar wordt bezocht. Hier is een audiotoer beschikbaar.

Hierna wordt de koekenbakkerswandeling gelopen. Er wordt gewandeld in een groep van 4 tot zes personen met een gids. De wandeling is 2,5 km lang. Een eigen begeleider mag worden meegenomen. Het evenement duurt 3,5 uur. Kom je met eigen vervoer? Parkeren is gratis op De Worp, overkant IJssel en met het veerpontje tegen een kleine vergoeding word je naar de overkant gebracht en binnen tien minuten ben je bij het Koekhuisje.

Informatie Koekenbakkerswandeling, bezoek expositie Bussink Koek en Bussink koekhuisje.
Datum: vrijdag 18 mei 2018
Verzamelen: Stationshal NS van Deventer om 10.30 uur.
Start: Koekhuisje, Brink 84 om 10.40 uur.
Mobiliteit: Geleide honden zijn welkom, rolstoel kunnen we regelen.
Kosten: 5 euro per persoon, zie toelichting.
Aanmelden: Tot 15 mei, het liefst eerder.
Bij wie: info@soos-kiekuut.nl of Veldwachter, Hans, 06-23559366.

Delen:
Facebook
Facebook