Tweede deel Kunstklas van start

Het is al even geleden dat het eerste deel van  Kunstklas Deventer 1250 is afsloten in het Verbindingscentrum aan het Andriessenplein. Ouders en belangstellenden waren heel enthousiast over het werk van de kinderen! Na de zomer gaat de Kunstklas verder met het 2e deel. In het eerste deel is er geschilderd over de geschiedenis van Deventer, in het 2e deel wordt er geschilderd over de toekomst van Deventer.

Op 10 juli begint de Kunstklas met een bijeenkomst op de Ulebelt. Tijdens deze bijeenkomst wordt er nagedacht over de toekomst van Deventer, en hoe hier kunst van kan worden gemaakt. Na de zomervakantie beginnen de schilderlessen. Je kan je kind opgeven door een mailtje te sturen naar anneke@annekewiegers.nl. De kosten worden deels gedekt door Deventer 1250 jaar. Er wordt een eigen bijdrage van € 30,- gevraagd. De lessen vinden plaats op 18 en 25 september en 2, 9 en 16 oktober in Verbindingscentrum de Vijfhoek.

Expositie
Vanaf 16 juli wordt het eerste deel van de Kunstklas geëxposeerd in het zorgcentrum W.P Janssen. Als het jubileumjaar Deventer 1250  bijna ten einde loopt, is er een expositie in het Deventer ziekenhuis (vanaf begin november tot half januari 2019).

Delen:
Facebook
Facebook