Kunstklas

Kunstenares Anneke Koch schildert met kinderen over de geschiedenis én over de toekomst van Deventer. Zowel in het voorjaar als in het najaar vindt er een blok van zes lessen plaats. In het voorjaar wordt er geschilderd over het verleden van Deventer en in het najaar wordt er geschilderd over de toekomst. Kinderen kunnen zich opgeven per blok van zes lessen. 

Tijdens de lessen gaan de kinderen tekenen, schilderen en met andere technieken werken aan de verbeelding van Deventer 1250 jaar. De kinderen gaan tijdens zes lessen schilderen over de toekomst van Deventer. Vragen als: ‘wat vind je belangrijk aan de toekomst van onze stad?’ passeren tijdens deze lessen de revue. Ook na deze lessen volgt een expositie.

Dinsdag 18 september, 15.00 – 16.30 uur in Verbindingscentrum ‘de5Hoek’ is de serie lessen: ‘Deventer 1250 gaat door’ gestart. De lessen zullen daarna plaatsvinden op 25 september, 2-9-16-30 oktober.

Kosten
Een deel van de kosten van het project wordt gesubsidieerd door Deventer 1250 jaar. Aan de deelnemers wordt voor zes lessen een eigen bijdrage van €30,- gevraagd. Kinderen in de leeftijd van 7 tot en met 13 jaar kunnen zich aanmelden door een mailtje te sturen naar: anneke@annekewiegers.nl. Er is plek voor maximaal 10 kinderen per blok van zes lessen.

Locatie: Verbindingscentrum ‘de Vijfhoek’.
Organisatie: Anneke Koch
Afsluiting: dinsdag 30 oktober. Dan wordt alle werk verzamelen en klaarmaken voor de eindtentoonstelling.

Afsluiting expositie Deventer Ziekenhuis
Op vrijdag 2 november wordt het werk ingeleverd voor de eind expositie. Deze tentoonstelling duurt vervolgens tot half januari.

Facebook: Kunstklas 

Delen:
Facebook
Facebook