Ontdek de historische binnenstad van Deventer op een eigentijdse manier via de telefoon. Middels een app kunnen bezoekers op eigen gelegenheid door de binnenstad zwerven of gebruik maken van de vijf beschikbare stadswandelingen in maar liefst drie talen.

Download de gratis IZI.Travel app (iOS en Android) en zwerf op eigen gelegenheid door de historische binnenstad van Deventer. In de app zijn ook vijf speciale stadswandelingen gratis te downloaden: Bergkwartier, Noordenbergkwartier, Gevelstenen & Snijramen, Deventer Koek en het Havenkwartier. Alle wandelroutes starten bij de VVV Deventer (Penninckshuis), Brink 89.

De app geeft informatie over ruim honderd interessante punten in de stad. Hiervan zijn veelal afbeeldingen te zien die niet direct zichtbaar zijn, bijvoorbeeld van het historische interieur, een bijzonder detail, een interessante achtergevel of een vroegere situatie. De informatie is beschikbaar in het Nederlands, Engels en Duits.

De routes zijn ook te bekijken op de website: www.izi.travel. Zoek onder de rubriek audioguides op ‘Deventer’ en ontdek welke routes beschikbaar zijn. De app is ontwikkeld en samengesteld door de VVV Deventer in samenwerking met Frank van Unen van Bureau Zwerfgoed.

Download de IZI. Travel app gratis voor Android en iOS

Delen:
Facebook
Facebook