Tijd voor MAX …indeventer!

Tijd voor MAX en Hallo Nederland gaan weer op pad! Traditiegetrouw wordt het nieuwe seizoen afgetrapt vanuit vier unieke locaties in Nederland. Zo ook in onze 1250-jarige Hanzestad! En wel van 17 t/m 21 september. Martine brengen het programma dagelijks op NPO 1 rond 17.10 uur tot de kijker vanaf de kade van de IJssel, met de prachtige skyline van Deventer op de achtergrond.

Maandag 17 september
Te gast waren Özcan Akyol, Anna van den Breemer, Viktor Brand, Robèrt van Beckhoven, Janny van der Heijden, Kees Boonman, Monica Wesseling en The Legends.
Kijk de uitzending hier terug.

Dinsdag 18 september
Te gast waren Jan Terlouw, Josine Droogendijk, Shirma Rouse, Olga Commandeur, Ted van Essen en Kees Boonman.
Kijk de uitzending hier terug.

Woensdag 19 september
Te gast waren Sheila en Gideon de Vries, Karen Titulaer, Ebelin Boswinkel, foodblogger Mooncake, André Donker, Brecht van Hulten en Yorick van Norden.
Kijk de uitzending hierterug.

Donderdag 20 september
Te gast zijn Anne-Mar Zwart, Bert van Marwijk, Özcan Akyol, Eddy en Eva Posthuma de Boer, Wilco Berends, Nico Bulter, Gerson Uktolseja en Tangarine.
Informatie over de uitzending hier 

Vrijdag 21 september
De week wordt muzikaal afgesloten. Met bezoek van niemand minder dan Jan Smit, jan Keizer én Thomas Berge. Binnenkort verschijnt het nieuwe album van Jan, ‘met andere woorden’, waaraan verschillende collega-artiesten hebben bijgedragen. Uiteraard verlaat Jan Deventer niet, zonder optreden!

Hallo Nederland
Naast Tijd voor MAX, gaat ook Hallo Nederland de eerste vier weken van het nieuwe seizoen op toer. Jeroen Latijnhouwers, Carrie ten Napel en Mascha de Rooij brengen dagelijks actuele reportages én verhalen gerelateerd aan de uitzendlocaties. Hallo Nederland is elke werkdag te zien rond 18.25 uur op NPO 2.

Delen:
Facebook
Facebook