5x onze tips voor Moederdag

Zondag is het Moederdag. Je kan je moeder natuurlijk blij maken met bloemen, een cadeau of een lekker geurtje, maar wat is er nou leuker dan een activiteit? Als ze van muziek houdt hebben wij een goede tip: neem haar mee op reis door 12 eeuwen muziek! 

Tip 1: Wandel door 12 eeuwen muziek
Neem haar mee te wandelen door 12 muzikale eeuwen muziek. Op zondag 13 mei (Moederdag) vindt de tweede editie van ‘Wandel door 12 muzikale eeuwen’ plaats. tussen 13.00 en 17.00 uur klinken er 4 concerten in de binnenstad van Deventer. Al wandelend verplaatst het publiek zich van locatie naar locatie. Bekijk het programma voor komende zondag hier. 

Tip 2: ANOUK!
Welke moeder is er nou niet gek van de Haagse rockzangeres? op 31 augustus geeft Anouk tijdens de Grote Kick-Off een concert op het Grote Kerkhof in Deventer. Klik hier voor meer informatie en om jullie kaarten te bestellen.

Tip 3: Wijn, mosterd of een tapasplank
Met een lekkere fles wijn, mosterd, likeur of een tapasplank maak je je moeder altijd blij. Ter viering van het jubileum zijn er door ons en door Deventer ondernemers leuke producten ontwikkeld welke op meerdere plekken in Deventer verkrijgbaar zijn. Waar? Dat lees je hier.

Tip 4: Historische Kookworkshop
Staat je moeder graag in de keuken? Geef haar dan een historische kookworkshop cadeau. De nieuwe keuken Daventre 1250 in Fooddock is specialist als het gaat om middeleeuwse recepten. Bekijk hier een overzicht van de komende workshops.

Tip 5: Moordrivier
Is jouw moeder een echte thriller verslindster? Dan is het boek ‘Moordrivier’ een IJsselnovelle door Marcel Verreck misschien wel wat voor haar. Het boek is uitgegeven ter viering van het jubileum van Deventer én het jubileum van Praamstra en sluit aan op de serie ‘De zeven Deventer moordzaken’. Hier verkrijgbaar.

Delen:
Facebook
Facebook