Brink kleurt rood en geel

Van 18 t/m 27 mei kleurt de Brink één week lang rood en geel. De vrouwen van Voorstad Verbindt, een verbindend sociaal kunstproject in Deventer, versieren de Waag en de Wilhelminafontein met een drie kilometer lange sjaal.

Cadeau aan Deventer
Onder andere de torens van de Waag worden ingepakt, net als de Wilhelminafontein, de lantarenpalen en Albert Schweitzer. Op zondag 20 mei geeft Voorstad Verbindt nog een cadeau aan Deventer, namelijk een blind date lunch. Op uitnodiging lunchen 50 nieuwe Deventenaren en 50 geboren en getogen Deventenaren op de Brink. De breiende dames zullen de lunch verzorgen.

Breihuisje
Op de Brink staat in deze week dagelijks van 15.00 tot 21.00 uur een breihuisje. Voorstad Verbindt nodigt iedereen uit langs te komen om te helpen met breien en het Nederlands record te verbreken van 3,3 kilometer! breien jullie mee? Iedere steek is er één!

Adelaar
Op maandagmiddag 21 mei tussen 14.00 – 14.30 uur wordt er een bijzondere gebreide adelaar gedragen. De adelaar, uit het wapen van Deventer, zal zijn vleugels uitslaan op de rood/geel ingepakte Brink. De adelaar is 5 bij 2,5 m en wordt door negen mensen gedragen.

Locatie: de Brink
Datum: 18 t/m 27 mei
Breien in het breihuisje: dagelijks 15.00 – 21.00 uur
Adelaar: maandag 21 mei om 14.00 uur
Organisator: Voorstad Verbindt

Kom het meemaken, beleven en vieren!
Voorstad Verbindt nodigt u van harte uit.
Foto: Ronald Hissink

Delen:
Facebook
Facebook