Zing Nederlands met me in Deventer

Een vrolijk muzikaal evenement voor mensen die op een leuke manier hun Nederlands willen verbeteren of mensen die graag in een internationaal gezelschap Nederlandse liedjes willen zingen.

Wil je graag op een leuke manier jouw Nederlands verbeteren? Weet je dat je de woorden die je zingt veel sneller onthoudt? Of lijkt het je leuk met een internationale groep Nederlandse liedjes te zingen? De Stichting Zangcultuur organiseert dit jaar nog één keer ‘Zing Nederlands met me” in Deventer, een initiatief van zangdocente Annemieke Brouwer. 

Tijdens deze bijeenkomsten worden Nederlandse liedjes gezongen met vluchtelingen, expats, in- ternationale studenten én Nederlanders. Na de succesvolle kick-off op 28 januari, vindt de vijfde bijeenkomst plaats op zondag 21 oktober in het Burgercafé van het Burgerweeshuis.

De Stichting Zangcultuur Deventer zorgt voor musici, een voorzanger en liedteksten die op een scherm geprojecteerd worden. Onder begeleiding van artiesten worden liedjes van bekende Nederlandse artiesten gezongen. Er staan onder meer liedjes van De Dijk en Peter Koelwijn op het programma, maar ook Het kleine café aan de Haven en Aan de Amsterdamse grachten. Inloop is vanaf 14.30 uur, vanaf 15.00 uur wordt een uur lang samen gezongen. Na afloop kan nog nagepraat worden.

Aanmelden is noodzakelijk. Dat kan op www.deventerzingt.nl. Daar vind je ook meer informatie.

Datum: zondag 21 Oktober
Tijd: 14:30 – 16:00 uur
Locatie: Burgerweeshuiscafé
Organisatie: Stichting Zangcultuur Deventer
Aanmelden: www.deventerzingt.nl

Volgende editie vindt plaats op zondag 23 december.

Delen:
Facebook
Facebook