Zing Nederlands met me in Deventer

Een vrolijk muzikaal evenement voor mensen die op een leuke manier hun Nederlands willen verbeteren of mensen die graag in een internationaal gezelschap Nederlandse liedjes willen zingen.

Wil je graag op een leuke manier jouw Nederlands verbeteren? Weet je dat je de woorden die je zingt veel sneller onthoudt? Of lijkt het je leuk met een internationale groep Nederlandse liedjes te zingen? De Stichting Zangcultuur organiseert dit jaar nog één keer ‘Zing Nederlands met me” in Deventer, een initiatief van zangdocente Annemieke Brouwer. Tijdens deze bijeenkomsten worden Nederlandse liedjes gezongen met vluchtelingen, expats, internationale studenten én Nederlanders.

De Stichting Zangcultuur Deventer zorgt voor musici, een voorzanger en liedteksten die op een scherm geprojecteerd worden. Onder begeleiding van artiesten als worden liedjes van bekende Nederlandse artiesten gezongen. Onder begeleiding van artiesten als Jos Harmelink, Harrie Brakel, Laura van Nijendaal en de syrische begeleider Hayyan Mezner worden liedjes van bekende Nederlandse artiesten gezongen. Inloop is vanaf 14.30 uur, vanaf 15.00 uur wordt een uur lang samen gezongen.

Neem je taalmaatje of buurvrouw/man die nog niet zo goed Nederlands spreekt mee om gezellig samen te zingen! Na afloop is er gelegenheid om gezellig na te praten.

De ruimte is beperkt. Aanmelden is noodzakelijk en kan via www.deventerzingt.nl. Daar vind je ook meer informatie. 

Zing Nederlands met me is onderdeel van Deventer 1250 en is mede mogelijk gemaakt door het Burgerweeshuis, de gemeente Deventer, het Wesselings van Breemenfonds en de Deventer Cultuur Club.

Datum: zondag 21 Oktober
Tijd: 14:30 – 16:00 uur
Locatie: Burgerweeshuiscafé
Organisatie: Stichting Zangcultuur Deventer
Aanmelden: www.deventerzingt.nl

Volgende editie vindt plaats op zondag 23 december.

Delen:
Facebook
Facebook