Deventer 1250 Loves Go Ahead Eagles

Bekende bezienswaardigheden van Deventer zijn onder meer de Brink, de Lebuinuskerk en Museum De Waag. Maar vergeet ook de aantrekkingskracht van Go Ahead Eagles niet. Iedere inwoner van Deventer kent De Adelaarshorst en iedere Nederlander kent de Vetkampstraat, de voetbalhoofdstraat van Nederland.

De Deventenaar houdt van De Adelaarshorst en Deventer 1250 Loves Go Ahead Eagles. Voor menig inwoner van Deventer is de route naar de Vetkampstraat zelfs tweewekelijkse kost. Deventer is trots op Go Ahead Eagles en de club is trots op Deventer. 

Een wedstrijd van Go Ahead Eagles is meer dan alleen naar een potje voetbal kijken. Het is meer dan die bal op de paal of die geweldige kopbal. Het gaat om het hele plaatje: in De Adelaarshorst maak je nieuwe vrienden. Je lacht samen, je huilt samen en je juicht samen.

Veel stadionbezoekers raken daardoor direct verkocht aan het rood-geel van Go Ahead Eagles. Rond de wedstrijden heerst er een echt Engels voetbalsfeertje. Het is voor de Go Ahead Eagles-supporters iedere keer weer een feestje om hun club te bezoeken. Een feestje voor een kleine tienduizend voetballiefhebbers.

Het voelt als thuiskomen

De Deventenaar houdt van Go Ahead Eagles. Deventer 1250 Loves Go Ahead Eagles. Maar eigenlijk vindt iedere Nederlandse voetballiefhebber het bijzonder om eens in de zoveel tijd De Adelaarshorst te bezoeken. Niet voor niets gaat het stadion van Go Ahead Eagles door het leven als het Home of Football.

Go Ahead Eagles voelt voor velen als thuiskomen. Door Go Ahead Eagles ontstaan vriendschappen die je anders nooit voor mogelijk had gehouden. Het is dan ook logisch dat Deventer trots is op de lokale voetbalclub. Deventer en Go Ahead Eagles zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.

Veel supporters bezoeken het stadion van Go Ahead Eagles voor het eerst als kind. Later gaan ze met vrienden naar het stadion. Op den duur nemen ze hun eigen kinderen weer mee naar Kowet. De aantrekkingskracht van Go Ahead Eagles op de Deventenaren is enorm. Ze zijn trots op hun club.

Bekijk het volledige artikel en de video op:

https://www.rtvoost.nl/nieuws/299549/Sfeeractie-1250-jaar-Deventer-door-supportersgroep-Go-Ahead-Eagles

Plaats een reactie

een × drie =