Er is altijd iets te beleven in Deventer

Ben je weleens in Deventer geweest? Of wil je binnenkort de Koekstad bezoeken? Eén ding is zeker: Deventer verveelt nooit. Ieder moment van de dag is er iets te beleven in Deventer: waar een ‘kleine’ stad groot in kan zijn.

Deventer staat bekend als een authentieke, eigenwijze en vernieuwende Hanzestad. Het Dickens Festijn, Deventer op Stelten en de Deventer Boekenmarkt kent iedereen. Maar Deventer heeft meer leuke activiteiten te bieden, voor jong tot oud.

Bezigheden in de stad

Bezoek Deventer en ontdek de leukste bezigheden binnen deze stad. Een stad waarbij het historische karakter wordt gecombineerd met de mogelijkheden van nu. Zo kun je Lebuinuskerk beklimmen, een heerlijk drankje nuttigen op de Brink of een wedstrijd van Go Ahead Eagles bezoeken.

Uit in Deventer

Maar Deventer biedt meer. Bezoek de Deventer Schouwburg en geniet samen met anderen van een mooie voorstelling. Of bekijk samen met een vriend/vriendin een van de nieuwste films in Filmhuis De Keizer (Mimik).

De Escape Room in Deventer aan de St. Olafstraat; gratis parkeren

Kun je niet stilzitten en houd je van actie? Neem dan deel aan een escape room in Deventer en probeer samen met je vrienden te ontsnappen. Liever wat minder spanning tijdens je activiteit? Ook in Deventer kun je gewoon bowlen, biljarten, poolen of een museum bezoeken

Een gezellig én spannend evenement is een escape room doen!

Vervelen doe je niet in Deventer, want de stad heeft voor iedereen wat te bieden. Voor jong tot oud en voor dagjesmensen tot vakantiegangers: Deventer verveelt niet. Deventer is een vernieuwende stad. Een stad waar verschillende activiteiten te beleven zijn.

Een stad waarin de een kan genieten van een middagje in het Rijsterborgherpark, een ander het leuk vindt om met wat vrienden naar De Adelaarshorst te gaan en weer iemand anders wordt blij van wat drankjes op de Brink. Welke activiteit ook je voorkeur heeft: in Deventer vind je ze allemaal.

Plaats een reactie

twee + 3 =