Koek & Scootmobiel Tocht

Scootmobielvereniging ‘De Deventer Stokvisrijders’ vertaalt de Stadswandeling Deventer Koek op 27 mei in een feestje voor scootmobiel rijders. De stadswandeling wordt op de scootmobiel afgelegd. Want het is lastig om te bladeren in het boekje van de stadswandeling Deventer Koek, de route te lezen én veilig te rijden door de binnenstad.

Daarom organiseert de Scootmobielvereniging een middag waarbij de route in groepjes gereden wordt en gidsen uitleg geven over de historie van Deventer Koek. Ook wordt er stilgestaan bij muurreclames en andere uitingen van handel en industrieel erfgoed. Alle deelnemers ontvangen een weerbestendige routekaart.

Deventer Stokvisrijders
De Deventer Stokvisrijders organiseren regelmatige tochten en andere activiteiten. Veilig rijden staat daarbij voorop en Scootmobiel Oefendagen worden gepromoot. Deze middag wordt begeleid door gecertificeerde Verkeersregelaars. De Vereniging nodigt alle scootmobielgebruikers van Deventer uit om mee te rijden op zondag 27 mei. In totaal kunnen 100 personen deelnemen. Er zijn geen kosten aan verbonden, maar vooraf aanmelding is noodzakelijk.

Aanmelden kan bij stichting Fooruit aan Hofstraat 14 (open op maandag en woensdag tussen 10:00 en 16:00 uur) of door te bellen of mailen naar: 0570-641795, welkom@fooruit.nl 

Datum: zondag 27 mei om 13:30 uur.
Locatie: VVV Deventer, Brink 89. Vertrek in groepjes vanaf 14:00 uur.
Kosten: gratis

Belangrijk: zorg voor een goed opgeladen accu!

www.deventerstokvisrijders.nl
Mail voor meer informatie naar: wilma@binnendijk.com

Delen:
Facebook
Facebook