PinoAzul sponsor van 1250-jarig bestaan van Deventer

Het project PinoAzul Residencial is sponsor geworden van Deventer 1250 jaar. In 2018 werd de 1250e verjaardag van deze prachtige stad gevierd. Één van de sponsoren van dit evenement, PinoAzul Residencial, lichten we in dit artikel uit.

Het 1250-jarig bestaan van Deventer was voor de hele stad een prachtig moment. Het verleden van onze stad werd uitgebreid onder de loep genomen, terwijl we ook een blik in de toekomst hebben geworpen. Hoe ziet de toekomst voor deze prachtige Overijsselse stad eruit?

Villa’s in Spanje

PinoAzul Residencial is sponsor van dit grote Deventer evenement, maar wat is dit eigenlijk voor organisatie? Voor veel Nederlanders, en uiteraard ook voor Deventernaren, is verhuizen naar het buitenland een droom. Een droom waarvan je waarschijnlijk verwacht dat die nooit werkelijkheid zal gaan worden. Toch kiezen Nederlanders er, vaak op oudere leeftijd voor, om te verhuizen naar het buitenland.

Middellandse zee

Dat is precies wat de sponsor van dit Deventer evenement, PinoAzul Residencial, ook mogelijk maakt. Als je altijd al de droom hebt gehad om het uitzicht op de IJssel in Deventer in te ruilen voor het zeezicht van de Middellandse zee, ben je bij PinoAzul Residencial aan het juiste adres.

Luxueuze woningen

Bij deze organisatie is het namelijk mogelijk om een betaalbare villa aan te schaffen aan de Costa Brava. Deze villa’s zijn uiterst luxueus ingericht, waardoor het voor jou als Deventernaar een ideale plek is om je leven voor te zetten. Daarnaast zijn de gebouwen ook nog eens gevestigd in een zeer populair gebied in Spanje, waardoor je de mooiste plekjes in de omgeving zo op kunt zoeken.

Informatie

Bij deze sponsor van het 1250-jarig bestaan van Deventer kan je rekenen op villa’s die worden afgeleverd volgens de hoogste normen en volledig klaar zijn om in te wonen. Op pinoazulvillas.com kan je de villa’s van dichtbij bekijken, maar ook meer achtergrondinformatie krijgen over het leven in Javea, het stadje waar de prachtige villa’s gevestigd zijn.

Plaats een reactie

1 + 9 =