Uniek escaperoomspel voor thuis of op kantoor

Zeker nu veel mensen vanwege corona aan huis gekluisterd zijn, is er meer dan ooit behoefte aan het bezoeken van een escaperoom. Met een grote groep mensen mag dit natuurlijk niet door alle coronamaatregelen. Een gezin dat strikt uit één huishouden komt valt nog te overwegen, maar ook dat is niet toegestaan. 

De Escaperoom Deventer heeft hier een slimme oplossing voor bedacht. Aangezien een escaperoom in de buitenlucht het ‘escapegevoel’ niet oproept, hebben ze in Deventer een escape game voor in de huiskamer of op kantoor bedacht. Dit maakt het mogelijk om coronaproof een exit game te spelen met je gezin, met bezoek of met collega’s.

Twee uur spanning en sensatie met de exit game ‘Dossier 0459’

‘Dossier 0459’ is een coronavriendelijk escaperoomspel voor thuis, maar dan wel met dezelfde spanning die je gewend bent van de ‘echte’ escaperoom. Bij ‘Dossier 0459’ wordt een stel politieagenten beschuldigd van een beroving. De deelnemers thuis zijn er allemaal ingeluisd en moeten eruit zien te komen!

Escaperoom Deventer heeft twee varianten bedacht, die de (niet-medeplichtige) postbode een paar dagen na je bestelling bezorgt. Beide versies duren zo’n anderhalf tot twee uur.

Hoe werkt deze escape game voor de huiskamer?

De A-variant kun je aan een grote tafel doen, met minimaal twee deelnemers. De B-variant is groter van opzet: je speelt dan via Zoom met ten minste drie deelnemers, vanaf meerdere locaties/huishoudens. En dat voor € 55,- exclusief verzending!

In je postpakket zit voor elke deelnemer of elke deelnemende plek een deel uit het dossier, met onder andere een instructiebrief, plattegronden en geheimzinnige tips. Zorg er wel voor dat iedereen de spullen op hetzelfde tijdstip opent, zodat niemand kan valsspelen of seconden kan winnen. 

Wil jij in deze saaie tijden iets leuks en bijzonders beleven met je gezin, vrienden of collega’s? Bel ons dan via 06-24157177 of mail Escaperoom Deventer via de website!

Plaats een reactie

1 × 2 =